Skip to main content

Området

Kongsøre Camping er højt beliggende i Odsherreds natur.

Skøn beliggenhed

Kongsøre Camping er højt beliggende i Odsherreds natur. Med kort afstand til vandet, ved Sidinge dæmning, som går langs Isefjorden, og dæmmer af for Lammefjordens udmunding. Fra Sidinge dæmning, kan man se til Tuse næs, på den modsatte side af fjorden. Lammefjorden er et stor areal afdæmmet landbrugsjord, hvor der er store produktioner af rodfrugter og kartofler. Dette kan også ses ved Fårevejle.
Kongsøre skov ligger 3.5km på cykel eller gåben og 5 km i bil fra os, hvor der også findes en flot sandstrand. Kongsøre Skov er indbegrebet af en dansk bøgeskov. Hvor bøgetræerne vokser helt ned til Isefjordens kyst. Skoven gemmer på masser af fortidsminder, bl.a. 55 gravhøje og stendysser, det siges det er her Kongs Øre er begravet.

Smukke omgivelser

Der er 200 m. til Isefjorden, hvor der er god plads til lystfiskerne, og en offentlig badebro, når man går igennem sommerhusområdet, ca. 300 m. fra os.
Pladsen er lige velegnet, som familie, enlig og par. Vi tilbyder rolige og smukke omgivelser til et par fridage – og til længere ferier. Vi tilbyder enheder på pladsen med lækrogen, og også åbne pladser med udsigt langt omkring, til vores skønne natur.

Se mere på naturstyrelsens hjemmeside »

Lystfiskeri nær Kongsøre Camping

Lystfiskere kan glæde sig over de mange kystfiskepladser langs den varierede kystlinie eller ved Lammefjords-kanalerne, hvor karpefiskeriet er fornemt. Er man mere til en hyggelig ørredsø, byder Nordvestsjælland på 4 af slagsen, nemlig 2 ved Højby og 2 ved Svebølle.

Fisk og Fro
Kun 300 meter fra Kongsøre Camping, i Lammefjorden ved Sidingedæmningen er der rige muligheder for at fiske, både til lands og til vands. På Kongsøre Camping er der plads til både fiskegrej og små både, samt et hyggeligt fiskekøkken hvor du kan rense og tilbere dine fisk.

Kongsøre Skov & Kongsøre Næbbe. Kørevejledning: Fra Egebjerg køres mod Bråde. Kør igennem Bråde og drej til højre ad Sandskredsvej. Følg vejen til P-plads i skoven. Fra P-pladsen går man til højre mod Kongsøre Næbbe. Fra Abildøre køres ad Næbbevej til P-plads. Kongsøre Næbbe ligger lige for. Fiskearter & Sæson: Havørred – hele året men særligt forår, efterår og vinter. Hornfisk i maj. Fladfisk kan også træffes. Bundforhold: Varieret bund med sand, ålegræs og muslingebanker. Waders en fordel.

Løgtvedgård Sø, Kalundborgvej 78, 4470 Svebølle, Tel. 2811 6630.
I den ca. 50.000 m2 store sø udsættes ørreder i størrelsen 0,5 til 8 kg. Foruden gode fiskemuligheder byder området på dejlige naturoplevelser. Der er opstillet borde og bænke både udendørs og indendørs. Børn til og med 12 år halv pris. Desuden findes en legeplads for mindre børn. Der er åbent hver dag i hele sæsonen fra solopgang til solnedgang.
Se evt. flere muligheder på Odsherreds Turistbureau