Aktiviteter

Vi tilbyder mange sjove aktiviteter på pladsen og i området.

Aktiviteter hele året rundt

Aktiviteter kan være mange ting. Som krea cafe for børnene, pool party om sommeren. Der arrangeres små ting i skoleferien, krabbetur til dæmningen, sno brød, æggejagt til påske. Der er hvert år arrangementer på campingpladsen for både fastliggere og turister, bla. påske frokost, sommerfest og grill fester. Opslag kommer løbende, og for tiden af hensyn til Covid- 19 restriktionerne. Følg vores opslag på Govisit kalenderen, under aktivitets kalender og hent den også ned som app på din mobil telefon.

Shelter på Kongsøre Camping

Kongsøre Camping er med i Friluftsnet Nordvest. Med vores beliggenhed kan man nå os på cykel, til fods eller til vands. Vi ligger lige op af Istidsruten, som er den nye cykelstrækning der officielt åbner maj 2020, og strækker sig på 260 km igennem 5 kommuner.
Du er velkommen såvel som enkeltperson, familie eller gruppe til at benytte shelterne til meget billige priser.
Der vil være mulighed for at benytte campingpladsens servicefaciliteter og herudover er der bålplads ved shelterne.
Bestilling af plads til såvel store som små grupper skal ske ved henvendelse til campingpladsen
Der er tre shelters, og der er brænde under shelters, så det altid er tørt. Der er god plads omkring dem, til at stille sin cykel hvis man er på cykelferie.
Leje af shelters. 50 kr. pr. person pr. overnatning. Både børn og voksne. Gruppe for 8 personer eller derover. 40 kr. pr. person.

Pool på Kongsøre Camping

På Kongsøre Camping kan store som små boltre sig i poolen. Poolen har rutchebane, samt et tilstødende børnebassin. I pool området findes toilet og udendørsbruser, samt stole, borde og solvogne. Afvaskning sker i servicebygningen, ved siden af pool området.
Poolen er åben fra maj -juni-juli-august-september, som vejret tillader det.

Pool priser

Voksne/ Børn pr. dag25,-
Voksne/ Børn 3 dage60,-
Voksne/ Børn 1 uge125,-
Leje af Håndklæde til brug v.Pool15,-

Legeplads med hoppepude

På pladsen findes 2 legepladser. Den ene for de mindre børn med gynger, vippedyr, sandkasse, store byggeklodser, legehus m.v. Den anden er for de lidt større børn med bl.a. gynger, klatrenet, samt bordtennis og svævebane. Der er også en stor dejlig hoppepude til glæde for store som små. Ligeledes er der gokarts til udlejning

Legepladsen er stedet hvor børnene får den daglige motion samt en masse nye venner.

Minigolf på Kongsøre Camping

På pladsen findes en minigolfbane med 12 huller, hvor alle store som små kan tage en dyst.

Pris: Voksne og Børn 25,- kr.pr. person.

Familiebillet: 2 voksne og 2 børn 85,- kr.

Krea cafe

I skoleferier og udvalgte helligdage, arrangeres der Krea cafe, hvor børn kan komme og hygge sig. Afhængig af vejret er vi i gårdhaven eller cafeén. Vi laver alt fra ansigtsmaling, perler, krympeplader, trævåben o.lign. Egenbetaling er afhængig af materialer.

Opslag for de enkelte aktiviteter og datoer, kommer i særskilte opslag.